ŠD SITULA – VAČE

Športno društvo Situla-Vače deluje od leta 2010. Društvo podpira, razvija in nudi različne športne dejavnosti v Krajevni skupnosti Vače. Pri tem se zavedamo, da je športna infrastruktura osnovnega pomena za izvajanje športnih aktivnosti, zato skrbimo za urejenost travnatega nogometnega igrišča v Slivni, ki se nahaja v neposredni bližini obeležja GEOSS. V sodelovanju s KS Vače smo postali odgovorni za razporejanje terminov zasedenosti v športni dvorani POŠ Vače.

V zimskem obdobju vsako leto organiziramo različne rekreativne vadbe v športni dvorani POŠ Vače (odbojka, košarka, namizni tenis, badminton, zumba), kjer se nam lahko pridružijo vsi ljubitelji gibanja in športa. Vsako leto se trudimo izbiro rekreativnih vadb prilagoditi zanimanju in ponudbo tudi razširiti.

Prav tako vsako leto organiziramo tudi smučarski izlet v Nassfeld, vsakoletno povečanje zanimanja in udeležbe pa kaže na zadovoljstvo smučarskih udeležencev.

Člani društva že od ustanovitve športnega društva sodelujemo v Občinski ligi malega nogometa na travi, kjer smo se s 1. mestom v sezoni 2013/14 uvrstili v prvo ligo. Domače tekme igramo na travnatem nogometnem igrišču v Slivni.

Najbolj odmevna prireditev v organizaciji ŠD Situla-Vače pa ostaja zdaj že tradicionalni Turnir v nogometu med vasmi KS Vače.

Vabimo vse zainteresirane športnike po naravi in duši, da se nam pridružijo.

Kontakt

E-mail: sdsitulavace@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/sdsitula

 

Krajevna skupnost Vače
Vače 28, 1252 Vače

T: 01 897 60 02
E: info@ksvace.si